lørdag den 21. maj 2011

Riget - Dag 4 + 5

Afdeling 3082 blev torsdag eftermiddag lukket ned og vi blev flyttet til afdeling 3084, hvor der udover læbe-ganespaltebørn også bl.a. er børn som ligger med benene i stræk samt børn med rygproblemer. Den første dag på den nye afdeling flyttede vi som ønsket sammen med den lille pige Maja samt hendes forældre Michael og Jannie fra Randers. Allerede fredag var der dog blevet udskrevet flere børn så vi igen kunne få et værelse for os selv.

Der er op- og nedture i forhold til Alexander. Optur er det selvfølgelig at vi for hver dag kan se at hans sår heler fint og at han i skrivende stund ikke har behøvet morfin i det meste af et døgn. Han får dog stadig panodil suppleret med en kløe-stillende medicin, da såren i næsen og munden eftersigende klør ganske afsindigt. Og han må jo bare ikke klø i det! Det er også optur at han er vild med at få grød og vand på ske og at vi har fået de første smil og grin fra ham. Optur var det også at han i går fik taget sonden ud, så han nu kan nøjes med plasteret over munden og tamponen i næsen. Det er til gengæld nedtur at han ikke helt kan finde ud af at tage mælk af sutteflasken. Det må også være vildt mærkeligt for ham at have fået sådan en lille mund. Og når vi så samtidig har tilladt os at udskifte hans kæmpe suttehoved med ét som er lillebitte for at beskytte hans mund, så er det heller ikke nemt. Det har ført til en del frustration hos såvel Alexander som hans forældre. Men det går stille og roligt fremad. Der er formentlig udsigt til at han skal have manchetærmerne på i i alt 3 uger. Det er lidt synd, men selvfølgelig til hans eget bedste.

Det at Alexander ikke længere får morfin gør også at vi får lov at tage ham med ud og trille i barnevognen når han sover. Så i dag gik vi en tur i det fantastiske vejr i Fælledparken i en lille times tid. Dejligt at komme lidt ud i friheden!

Julie kom herover torsdag eftermiddag. Det var et fantastisk dejligt gensyn. Hun bruger den første del af dagen rundt i København med farmor og farfar og så kommer de ind på Riget sidst på eftermiddagen. I dag er de fx i Tivoli. I går var far dog en tur forbi deres hotelværelse for at se fodbold på TV. De har nogle kanaler, som ikke findes på Riget :)

Det er virkelig en fin løsning, som vi har fået lavet med farmor og farfar. Det er vi meget taknemmelige for at det kunne lade sig gøre. Fra i morgen formiddag når farmor og farfar tager hjem og indtil vi selv kan tage hjem på tirsdag, har vi Julie hele tiden. I morgen er der fri besøgstid fordi der er weekend, så der kan vi alle være sammen hele dagen. Mandag tager Julie og far nok en tur i zoo inden besøgstiden starter kl. 14.00. Tirsdag må vi søge om en dispensation fra besøgstiden.

Der er nye billeder på Picasa

Ingen kommentarer:

Send en kommentar